Reklam Alanı

Tiyatrolar ve Festivallere Dair Haberler, Duyurular, Makaleler

"Sanatsız kalmış bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir." demiş Atatürk ve sayısız kez kanıtladığı ileri görüşlülüğünü bir kez daha göstermiş.


İçinde bulunduğumuz hız çağına kapılıp sürekli bir yerlere yetişme telaşındayız ve unutkanlıklarla doluyuz. Aynı zamanda bilgi çağındayız bir de ama ilginçtir ki, bir tarafımız sürekli yeni bilgiler almaya çalışırken bir yandan da var olan bilgiden uzaklaşıyoruz gibi... Bilgi çağı düşüncelerimizi yavaşlatıyor, bu sefer hız çağına yetişemiyoruz, ortada garip bir paradoks var.

Sanat, durup kendimize ve hayata bakmamız için, derin ve sakin düşünmek, yaşamı ve boyutlarını hatırlamak... Tiyatro bize insan olduğumuzu insanca hatırlatır. İnsanlığımıza biraz daha zaman ayırmalı...

TiyatrOnline, bizlere Türkiye'nin her yerindeki özel ya da devlet tiyatrolarda oynanan oyunlarla zamanlarıyla, içerikleriyle ilgili bilgi veriyor, oyun eleÅŸtirilerini yayınlıyor, tiyatronun genel tarihi, geliÅŸimi ile ilgili hatırlatmalarda bulunuyor, festivalleri anlatıyor, bizi bilinçlendiriyor.

www.tiyatronline.com

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.